Publicaties

PUBLICATIES

 

De onderstaande publicaties zijn verschenen in de reeks Ambrosia:

BASISSPEL

 

Dit boek bevat de basisregels voor Ambrosia, en vormt daarmee een onmisbaar naslagwerk voor alle spelers en spelleiders. Hierin staat alles vermeld wat je moet weten om een personage samen te stellen, zowel qua persoonlijkheid en vaardigheden als wat de uitrusting betreft, en worden ook de geheimen van de magische stroom blootgelegd. Het Basisspel is een ideaal startpunt om je eerste stappen te zetten in de mysterieuze, gevaarlijke, maar vooral ook boeiende wereld van Ambrosia!

 

 

Boek: 29 €

PDF: 8 €

SPELLEIDER-BUNDEL

 

Deze bundel bevat een aantal nuttige instrumenten voor elke spelleider! Samen met het Ambrosia Basisspel heb je niets meer nodig om je ontdekingstocht door de Alverlanden aan te vangen. In dit pakket vind je de volgende zaken terug:

 

  • Een fraai spelleider-scherm
  • Inleidend scenario Duivelswinter + hand-outs
  • Speltechnische referentiekaartjes
  • Een set personagekaarten

 

Momenteel niet beschikbaar.

BUNDEL

DUIVELSWINTER

 

Er gebeuren vreemde dingen in Hoogwoude, een afgelegen stadje in de Morense Bergen. Strenge winters zijn hier niet ongewoon, maar de afgelopen maanden gaat de stad gebukt onder een onnatuurlijke vrieskou en onophoudelijke sneeuwstormen. Voedselschaarste dreigt, en de stad wordt belaagd door zowel uitgehongerde, wilde dieren als monsterachtige creaturen... Kerk noch staat durven het aan om hulp te sturen over de verraderlijke bergpassen. Daarom looft de stadhouder zelf een beloning it voor wie een einde kan maken aan deze eindeloze winter. Duivelswinter is een inleidend scenario voor Ambrosia dat spelers wegwijs maakt in het spelsyteem en de spelwereld.

 

 

Boek: 22,88 €

PDF: 5 €

KRONIEK 1 - DE SCHADUW IN HET ZILTE

 

Grootse gebeurtenissen staan op til in het waterachtige Merendal. Gouwgraaf Nicoterus Markolf heeft een conclaaf afgekondigd waarop iedereen uitgenodigd is die enige faam geniet binnen de magische gemeenschap. Maar niets is wat het lijkt als het adellijk huis Markolf erbij betrokken is. Baron Calistus Markolf heeft inmiddels enkele schijnbaar onbelangrijke lieden opgedragen om van heinde en ver naar zijn kasteel Overzilte af te reizen, waar hij hen een verschrikkelijk geheim zal onthullen. En tijdens dit alles verroert een mysterieus iets zich diep onder de golven van het Zilte, immer in kracht groeiend, en haar schaduw steeds verder op het land werpend...

 

 

Binnenkort beschikbaar!

PERSONAGEKAART

 

Een enkele personagekaart voor Ambrosia, te downloaden en af te drukken! Deze personagekaart kan ook digitaal ingevuld worden en vervolgens afgedrukt.

 

 

Gratis te downloaden!

Contacteer ons:

erlend@r3r.be

Volg ons

© All Rights Reserved.