Contact

LAAT VAN JE HOREN!


Nog een voordeel aan een rollenspel van eigen bodem is dat je de ontwerper rechtstreeks een mailtje kan sturen. Alle feedback is daarbij welkom! Ik hoor heel graag hoe het gaat met je belevenissen door de Alverlanden, maar ook met speltechnische vragen of suggesties kan je altijd bij mij terecht.

 
 
 


Erlend Van der haegen

Ontwerper


erlend@r3r.be

OVER MIJ


Ik was al van kindsbeen af gepassioneerd rollenspeler; één van mijn vroege herinneringen omvatte het schrijven van scenario's tijdens de lunchpauze op school terwijl leeftijdsgenootjes zich vooral bezig hielden met het doorheen de kamer het verspreiden van hun broodbeleg. Op latere leeftijd wekten ook andere media mijn interesse, voornamelijk het audiovisuele medium: en lessen, geleerd uit screenwriting-technieken, konden ook prima worden toegepast in het rollenspel.

Op die manier tracht ik de dag van vandaag een echt interactief verhaal aan te bieden en de strijd dapper aan te gaan met de vele lineaire dungeon crawlers waarbij de enige motivatie die je personage heeft de honger naar meer Experience Points is!

Door een cultureel verantwoord spel met een logisch evoluerende verhaallijn op de markt te brengen, probeer ik het hele medium een positieve evolutie te laten doormaken. Want enkel samen kunnen we van rollenspellen opnieuw storytelling games maken!