Publicaties

PUBLICATIES


De onderstaande publicaties zijn verschenen in de reeks Ambrosia:

BASISSPEL


Dit boek bevat de basisregels voor Ambrosia, en vormt daarmee een onmisbaar naslagwerk voor alle spelers en spelleiders. Hierin staat alles vermeld wat je moet weten om een personage samen te stellen, zowel qua persoonlijkheid en vaardigheden als wat de uitrusting betreft, en worden ook de geheimen van de magische stroom blootgelegd. Het Basisspel is een ideaal startpunt om je eerste stappen te zetten in de mysterieuze, gevaarlijke, maar vooral ook boeiende wereld van Ambrosia!


Full-colour hardcover, 264 pagina's.


Boek: 29 €

PDF: 8 €

SPELLEIDER-BUNDEL


Deze bundel bevat een aantal nuttige instrumenten voor elke spelleider! Samen met het Ambrosia Basisspel heb je niets meer nodig om je ontdekingstocht door de Alverlanden aan te vangen. In dit pakket vind je de volgende zaken terug:


  • Een fraai spelleider-scherm
  • Inleidend scenario Duivelswinter + hand-outs
  • Speltechnische referentiekaartjes
  • Een set personagekaarten


Momenteel niet beschikbaar.

BUNDEL

DUIVELSWINTER


Er gebeuren vreemde dingen in Hoogwoude, een afgelegen  stadje in de Morense Bergen. Strenge winters zijn hier niet ongewoon, maar de afgelopen maanden gaat de stad gebukt onder een onnatuurlijke vrieskou en onophoudelijke sneeuwstormen. Voedselschaarste dreigt, en de stad wordt belaagd door zowel uitgehongerde, wilde dieren als monsterachtige creaturen... Kerk noch staat durven het aan om hulp te sturen over de verraderlijke bergpassen. Daarom looft de stadhouder zelf een beloning it voor wie een einde kan maken aan deze eindeloze winter. Duivelswinter is een inleidend scenario voor Ambrosia dat spelers wegwijs maakt in het spelsyteem en de spelwereld.


Full-colour softcover, 160 pagina's.


Boek: 17 €

PDF: 5 €

KRONIEK 1  - DE SCHADUW IN HET ZILTE


Grootse gebeurtenissen staan op til in het waterachtige Merendal. Gouwgraaf Nicoterus Markolf heeft een conclaaf afgekondigd waarop iedereen uitgenodigd is die enige faam geniet binnen de magische gemeenschap. Maar niets is wat het lijkt als het adellijk huis Markolf erbij betrokken is. Baron Calistus Markolf heeft inmiddels enkele schijnbaar onbelangrijke lieden opgedragen om van heinde en ver naar zijn kasteel Overzilte af te reizen, waar hij hen een verschrikkelijk geheim zal onthullen. En tijdens dit alles verroert een mysterieus iets zich diep onder de golven van het Zilte, immer in kracht groeiend, en haar schaduw steeds verder op het land werpend...


Full-colour hardcover, 368 pagina's.


Boek: 40 €

PDF: 10 €

SPELLEIDER-SCHERM


Dit scherm is een fraai vierluik waarmee je de tafel meteen onderdompelt in de juiste sfeer en waarachter je nota's geheim kan houden voor nieuwsgierige spelersogen (we zeggen niet dat ze willen afkijken, maar het zou erg jammer zijn als ze per ongeluk een glimp opvangen van iets dat ze eigenlijk niet mogen weten!)

Op de voorkant van het scherm staat de kaart van de Alverlanden afgebeeld zodat de spelers altijd gemakkelijk kunnen terugvinden waar ze precies zijn. De achterkant van het scherm bevat nuttige tabellen die de spelleider al eens nodig heeft tijdens het spel; deze staan ook in het Basisspel opgetekend maar op deze manier hoef je ze niet telkens op te zoeken!

Je kan de PDFs afdrukken om zelf een scherm in mekaar te knutselen of ze als inserts voor een customizable scherm gebruiken.


PDF: 5 €

PERSONAGEKAART


Een enkele personagekaart voor Ambrosia, te downloaden en af te drukken! Deze personagekaart kan ook digitaal ingevuld worden en vervolgens afgedrukt.Gratis te downloaden!

Contacteer ons:

erlend@r3r.be

Volg ons

© All Rights Reserved.